[O2] Proszę o ocenę logów ;)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kundziajnik
    Ambiente
    • 2012
    • 108

[O2] Proszę o ocenę logów ;)

Zamieszczone przez heretyk
    Obsluga manetkami nie jest bardz praktyczna, lepiej MF ale skoro jej nie masz to sprawa zamknieta.
    Zamieszczone przez voltar
    Mam kierę MF ale tą która była w modelu przed FL czyli bez kółka co jak rozumiem nie jest najwygodniejsze w sterowaniu.
    Ja mam stara MF i steruje sie calkiem przyzwoicie. "zielona sluchawka" dziala dodatkowo jako OK. "Czerwona sluchawka" jako No/ ew. back w Twoim przypadku musialbys wymienic jeszce lewe przyciski, albo przeprogramowac VCDS i uzywac aktualnych na czuja

Ten moduł który podałeś jest starszy i sprawdzałem u Martina , gorzej dostępny i droższy od tych nowych.
    Tak zgadza sie, jest drozszy i trudno dostepny. Co nie zmienia faktu ze regularnie idzie go wyrwac ponizej 200pln na portalach aukcyjnych.
    Choc trzeba troche sie naszukac...

[Reasumując wydaje mi sie że obsluga z poziomu Columbusa mi wystarczy a stosując nowe moduły BT mam też dłuższą listę komórek które obsługuje.
    A ktore komorki nie sa obslugiwane w starych modulach? Pamietam ze byly jakies jazdy ze starymi Iphonami, ale mnie ten problem nie dotyczyl wiec go nie zglebialem.

Przyznac trzeba jednak ze nowe moduly maja funkcje ktorych nie maja stare. Bardzo fajna jest obsluga SMS na wyswietlaczu Columbusa. Niektorzy korzystaja z A2DP, wbudowany modem itd...

[PS Czy te nowe moduły BT obsługują 3G ?
    Na to pytanie nie odpowiem. Wystarczy przegladnac moje posty. Skorzystac z wyszukiwarki. Skorzystac z google (bluetooth skoda 3G-i otrzymujesz wyczerpujac odwiedz)
    Albo do jasnej cholery przeczytac pare postow wyzej (ta sama strona!) wiadomosc uzytkownika bohen

Suma sumarum ja na poczatku tez uzywalem "nowego sterownika" w wersji przed FL i bylem calkiem zadowolony. Wyrwalem jednak kierownice z przyciskami od telefonu i jakos chcialem zeby do banglalo razem...
  • natash
    RS
    • 2011
    • 2599

[O2] Proszę o ocenę logów

Jestem po wymianie turbo, miałem sprawdzić je po jakimś czasie i właśnie to zrobiłem. Czy jest coś niepokojącego w przedstawionym przeze mnie wykresie? Jest podejrzenie niedomagania zaworów elektromagnetycznych, bo lekko nie doładowuje.

Pierwszy wykres testy zaraz po wymianie turbo na nowe.

Drugi wykres z dziś, po przejechaniu ok. 2,5k - 3k km.
    Załączone pliki

Komentarz

Pracuję...